Op zoek naar haarlem bed en breakfast?

 
haarlem bed en breakfast
 
Bed and breakfast overzicht Haarlem.
Alle bed en breakfast accommodaties in Haarlem worden op deze website gratis opgenomen. Daardoor kunnen wij aan u hier het complete overzicht van alle BB adressen tonen. Nergens anders vindt u dit complete overzicht! Tevens zijn toegevoegd de kamers van Hotels.com Booking.com Wimdu en Expedia. Bij enkele accommodaties wordt u doorgeleid naar een van deze boekings-sites. Ook daar overigens kunt u een kamer boeken zonder reserveringskostent. Op dit moment telt dit overzicht maar liefst 56 BB accommodaties in Haarlem. We doen onze moeite om dit overzicht zo compleet en juist mogelijk te houden.
Home BNL.
Juni 2012 is onze droom in vervulling gegaan en zijn we van start met onze Bed and Breakfast BNL aan t Spaarne. Een BB nieuwe stijl waarin luxe en comfort samen gaan met het gemak van een stadsappartement. Inchecken met een code een eigen opgang en een loft voorzien van alle moderne faciliteiten. BNL aan t Spaarne is een plek waar elke bezoeker zich thuis zal voelen tijdens zijn verblijf. De moderne en luxe loft met een open vloer plan op de bovenste etage van onze woning kijkt rechtstreeks uit over het Spaarne en de Molen de Adriaan.
Bed and Breakfast Haarlem Marketing.
nl en de fr. BNL aan t Spaarne. Modern Apartment Station Haarlem.
De 10 beste BB's in Haarlem TripAdvisor.
Beste bed and breakfasts in Haarlem Nederland. De beste prijzen voor. 1 kamer 2 volwassenen 0 kinderen. Hotels met Speciale aanbiedingen 0. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters.
Haarlem 2017 Top 20 Bed en Breakfasts Haarlem Herbergen en BBs Airbnb Haarlem Noord-Holland Nederland bb haarlem bed and breakfast haarlem.
Nice room in Haarlem. Privé Kamer 2 bedden Volledig restitueerbaar. In het centrum van Haarlem de volledige begane grond gerenoveerd en ingericht voor bed en breakfast. Eigen opgang rolstoel toegankelijk Nieuwe douches toiletten en keukens. De ruimte bestaat uit een zelfstandig appartement van ca. 40 m2 met zelfstandige toegang op de begane grond tot een grote kamer met een 2 persoons bed en ruime zit-mogelijkheid met kabel televisie en zeer goede wifi verbinding. Volledige keuken aanwezig met een ruime douche ruimte en toilet. De ruimte is gelegen in het centrum van Haarlem aan een prachtig park met mogelijkheden tot parkeren. 2 minuten loop afstand van het station Haarlem.
Bed and Breakfast in Haarlem Voordelige privé-appartementen huren in Haarlem. bookings. guests. properties. numbers. review. triple-check. save.
Een bed and breakfast in het centrum van Haarlem. Wil je een beetje service en heb je geen zin om voor dag en douw op te staan om je eigen ontbijt te regelen? Dan is het misschien een betere keus om een bed breakfast in Haarlem te boeken. Je hebt dan het comfort en de service van een luxe hotel maar net dat beetje extra persoonlijke zorg. Daarbovenop komt nog eens dat als je bij Wimdu een BB boekt je geld overhoudt voor leuke dingen. Het is namelijk gebleken dat accommodaties die bij Wimdu geboekt worden een stuk goedkoper zijn dan vergelijkbare hotels.
WhereEls Bed Breakfast in Haarlem.
klik hier voor alle kamers. The House Next Door.
Home Bedandbreakfast Mya.
De kamer is gelegen aan de binnenkant van het gebouw en kijkt uit op de binnen-tuin waar u gebruik van kunt maken. Heerlijk in alle rust relaxen en slapen in een uniek gebouw en kamer midden in het centrum van Haarlem. Gratis koffie en thee aanwezig. Haarlemsch Kwartier 2 pers 100 euro. BB Mya is gelegen in de oude binnenstad in een rustige straat op nog geen 5 minuten lopen van de Grote Markt en het Centraal station. Om de hoek treft u al diverse leuke eetgelegenheden en aantrekkelijke winkels. BB Mya kamer 1-2 pers 79 euro. Loft Uubax 1-2 pers 89 euro. Appartement Margaretha 2 pers 140 euro. Appartement Margaretha 3 pers 160 euro. Appartement Margaretha 4 pers 180 euro. Appartement Margaretha 5 pers 200 euro.

Contacteer ons