Meer resultaten voor bed breakfast haarlem

 
bed breakfast haarlem
 
Frans Hals Bed and Breakfast Haarlem.
Vanaf NS Station Haarlem Centraal bent u met de trein in 15 minuten in Amsterdam Centraal Station en in 11 minuten in Zandvoort, voor strand. Van ons huis is het strand 25 minuten fietsen. Gratis fietsen staan voor u klaar.
Bed and Breakfast Haarlem, Bed Breakfast Hotel Malts.
Terug naar lijst. Bed Breakfast Hotel Malts Bed and Breakfast. BB Hotel Haarlem. BB Hotel Malts is gelegen aan de Zijlstraat, midden in het historisch hart van Haarlem. Prijzen vanaf 85 euro voor 2 personen per nacht inclusief ontbijt. Reserveren zonder creditcard.
home.
Ook de bushalte voor bus naar stad, station en strand is om de hoek. Het Hollands kustpad loopt praktisch langs de BB. U wordt gastvrij ontvangen en krijgt alle informatie die u nodig heeft voor een geslaagd verblijf in Haarlem en omgeving.
My Dream BedBreakfast.
Tussen Zandvoort en Amsterdam ligt My Dream Bed Breakfast, een gezellig huis aan de Leidsevaart in Haarlem. Wij ontvangen u op een vriendelijke en spontane manier. In de directe omgeving van het huis vindt u de koelte van het bos de Haarlemmerhout en landgoed Elswout en uitgestrekte duinen.
Haarlem 2017: Top 20 Bed en Breakfasts Haarlem: Herbergen en BBs Airbnb Haarlem, Noord-Holland, Nederland: bb haarlem bed and breakfast haarlem.
Bed and Breakfast Haarlem 32 Overnachtingsadressen in Haarlem Goedkope Overnachtingen.
Prijsniveau van deze accommodatie.: Bed and Breakfast Apartment Haarlem. 31650937062 Mobiel / Whatsapp. Vacation apartment at bed and breakfast price Luxury fully furnished bed and breakfast apartment Haarlem 15 minutes to Amsterdam center. Bed and Breakfast Apartment Haarlem is geschikt voor max.
Bed and Breakfast Dorien Haarlem.
De accomodatie 1001 Nacht1001 Nacht Bed Breakfast Haarlem.
Bed Breakfast Haarlem heeft zichzelf als doelstelling gegeven dat elke bezoeker een unieke ervaring beleeft en er met veel plezier aan terugdenkt. Als toerist genieten van de stad, een zakenbezoek afleggen waarvoor je goed uitgerust voor de dag moet komen of een binnenlandse stedentrip?

Contacteer ons